01.12.2015 11:33

Dijkhuizen: "Het was een moeilijke avond"

NAC Breda-trainer Marinus Dijkhuizen zag dat zijn ploeg het moeilijk had maandagavond tijdens het competitieduel met Telstar. Toch wist NAC uiteindelijk de overwinning (2-1) over de streep te trekken.

"Het was een moeilijke avond gezien de weersomstandigheden", aldus de oefenmeester op de clubsite van de Bredanaars. "Bij de eerste kans van de Telstar werden we verrast door de wind, maar daarna hebben we het initiatief genomen, het tempo verhoogd en een goede goal gemaakt. De 2-0 zat er ook fantastisch in. De tweede helft was minder, maar desondanks hebben we veel kansen gehad om de 3- of 4-0 te maken."

"Daar vergeten we de wedstrijd te beslissen", vervolgt Dijkhuizen. "Na de goede goal van Telstar komen we toch weer in de problemen. Er komt onrust in de poeg, het publiek begint te morren en dat heeft effect op de ploeg. Dan ben je genoodzaakt enkele wissels door te voeren. Gelukkig konden we de 2-1 over de streep trekken. Wat dat betreft ben ik erg tevreden, dit was nodig. Het is wel opvallend dat we zover wegzakken, terwijl je zoveel beter bent. We hebben momenteel te veel kansen nodig om te scoren."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner