01.12.2015 19:53

Matić begint zijn draai te vinden bij NAC

Uroš Matić (r.) wurmt zich los van Maarten Boddaert, die met zijn arm de Serviër wil tegenhouden tijdens NAC Breda - FC Den Bosch. (20-11-2015)
Uroš Matić (r.) wurmt zich los van Maarten Boddaert, die met zijn arm de Serviër wil tegenhouden tijdens NAC Breda - FC Den Bosch. (20-11-2015)

Uroš Matić is dit seizoen niet altijd zeker geweest van een basisplaats bij NAC Breda, maar de middenvelder lijkt goed te gedijen onder Marinus Dijkhuizen. De Serviër was maandag misschien wel de beste man op het veld bij de overwinning van NAC Breda op SC Telstar.

"Of ik de man van de wedstrijd ben? Ik weet het niet. Voor mij is het belangrijk dat ik gewoon mijn werk doe. Ik hoorde net wel wat mensen zeggen dat ik erg goed heb gespeeld, maar voor mij is het toch het belangrijkst dat we drie punten hebben gepakt. We zijn nu weer een stapje dichterbij ons uiteindelijke doel", zegt Matić op de clubwebsite van NAC Breda.

Het publiek van de club uit Noord-Brabant waardeerde dat de middenvelder veel druk naar voor zette. "We maken afspraken voor de wedstrijd dat we op bepaalde momenten druk zetten, dus elke keer als ik zag dat ik de kans had om druk te zetten deed ik het en ging ik er 200% voor. Als ik dan zie dat de fans mijn inzet waarderen en mijn naam scanderen, ben ik zielsgelukkig."

NAC Breda staat door de overwinning op SC Telstar op de vijfde plaats in de Jupiler League. De club die het afgelopen seizoen uit de Eredivisie degradeerde, strijdt met veel clubs om de titel. Koploper Sparta Rotterdam, FC Volendam, FC Eindhoven, NAC Breda en Go Ahead Eagles staan dicht bij elkaar in de top van de competitie.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner