08.12.2015 12:11

Luijckx een half jaar langer in Denemarken

Kees Luijckx heeft zijn contract bij het Deense SønderjyskE met een half jaar verlengd. De Nederlandse verdediger streek in september neer bij zijn nieuwe werkgever en tekende een contract tot eind 2015. Daarbij werd echter contractverlenging al geopperd en dat is nu dus bevestigd.

Luijckx vertrok in 2014 uit Nederland en stond vervolgens in Griekenland en Hongarije onder contract. Succesvol waren de periodes bij Niki Volou FC en Videoton FC niet, maar in Denemarken heeft Luijckx zijn plekje gevonden, zo lijkt het. Bij SønderjyskE speelde hij de laatste zes competitiewedstrijden op rij en scoorde zelfs in zijn laatste ontmoeting in de Superliga.

De in Castricum geboren voetballer begon als middenvelder zijn profcarrière bij AZ en kwam ook nog uit voor Excelsior, ADO Den Haag en NAC Breda. In totaal speelde hij net geen tweehonderd wedstrijden in de Eredivisie en speelde hij zelfs één wedstrijd in de Champions League. Of Luijckx na dit seizoen weer contractverlenging kan verwachten, is nog niet bekend.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner