10.12.2015 16:50

Ten Rouwelaar blij met trainerswissel bij NAC

Jelle Ten Rouwelaar ziet dat NAC Breda in de lift omhoog zit. Het gaat zelfs zo goed dat het vrijdagavond een periodetitel kan pakken in de Jupiler League.

Volgens de ervaren doelman is de trainerswissel een belangrijke keuze geweest. Zo werd Robert Maaskant aan de kant gezet en kwam daar Marinus Dijkhuizen voor terug. "Er zijn een aantal beslissingen genomen die goed zijn uitgevallen voor de ploeg. Zoals bijvoorbeeld de trainerswissel. Maar ook in het elftal is meer structuur gekomen. Bovendien is het rustig in Breda", zo zegt Ten Rouwelaar tegen Omroep Brabant.

NAC heeft vrijdagavond aan een gelijkspel genoeg om de periode te pakken. "Het is een klein prijsje. We willen dit seizoen promoveren, dat is het enige dat telt", aldus Ten Rouwelaar die zit dat in de competitie Sparta Rotterdam aan kop gaat. Mede daarom is een gelijkspel niet goed genoeg voor de Brabanders. "Nee, want dan moeten we weer hopen dat koploper Sparta ook punten laat liggen. Het is ons doel om de Rotterdammers te achterhalen. Ze mogen niet verder op ons uitlopen. We moeten dus gewoon winnen. Ieder ander resultaat is slecht."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner