21.12.2015 15:01

Feyenoord-banneling zet krabbel: "Mooi"

Calvin Verdonk is aanwezig tijdens een training van Feyenoord. (08-07-2015)
Calvin Verdonk is aanwezig tijdens een training van Feyenoord. (08-07-2015)

Calvin Verdonk heeft het kalenderjaar 2015 positief afgesloten. De verdediger annex middenvelder zette maandag zijn handtekening onder een nieuw contract bij Feyenoord.

Verdonk was in een eerder stadium al tot een akkoord gekomen met Feyenoord. "Een heel mooi kerstcadeau", aldus Verdonk op de clubsite van de Rotterdammers. "Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor mijn familie van wie ik veel steun krijg."

Tijdens het bekerduel met Willem II mocht Verdonk weer aansluiten bij de hoofdmacht van Feyenoord. Verdonk was eerder uit de selectie gezet omdat hij zich had misdragen bij Oranje onder 19. "Daarvoor heb ik een mindere periode gehad. Wat er toen is gebeurd hebben we uitgesproken met de trainer en met de club. Nu maak ik weer deel uit van de selectie, kan ik het jaar goed afsluiten en kijk ik weer vooruit. Ik zie het nieuwe jaar met veel vertrouwen tegemoet."

Technisch directeur Martin van Geel is blij met het nieuwe contract van Verdonk. "Calvin is een van de grotere talenten bij Feyenoord. Hij is een jongen met veel spelinzicht, een geweldig linkerbeen en veel snelheid. Hij heeft het in zich om een mooie toekomst in het voetbal tegemoet te gaan. Daar moet hij zelf hard voor blijven werken en wij zullen Calvin daar natuurlijk zo goed mogelijk in ondersteunen", aldus Van Geel.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner