08.01.2016 13:45

Bankzitter Hahn waarschuwt zijn concurrent

Warner Hahn heeft onlangs zijn contract verlengd bij Feyenoord, maar is nog wel reservekeeper bij de Rotterdammers. Toch waarschuwt Hahn zijn concurrent Kenneth Vermeer. Eén moment van verslapping en hij slaat toe.

Ondanks dat hij op de bank zit, is Hahn wel tevreden bij de club. "Ik voel vertrouwen van iedereen binnen de club", zegt hij in gesprek met RTV Rijnmond. Met name de toekomst ziet er rooskleurig uit voor Hahn. "De plannen die Feyenoord met mij heeft, zien er gewoon goed uit. Voorlopig heb ik Kenneth Vermeer nog voor me. Hij weet ook dat als hij even verzwakt, ik er direct zal staan. Zo trainen we en zo gaan we ook met elkaar om. De verstandhouding onderling is prima, maar hij weet in zijn achterhoofd dat hij niet kan verslappen. Dat kan ik ook niet, want ik moet kort achter hem blijven. Mocht hij geblesseerd raken of een mindere periode hebben, moet ik mijn kans pakken en er gelijk staan."

De doelman kan niet wachten totdat hij eerste keeper is en door de fans in De Kuip wordt toegejuicht. "Met FC Dordrecht en PEC Zwolle heb ik al in De Kuip gespeeld en een vol stadion motiveert alleen maar. Zeker nu, als die 50.000 mensen voor jou zijn. Het is op de bank al genieten van de sfeer die daar hangt. Het is gewoon wachten op mijn moment en dan wil ik heel graag laten zien wat ik kan."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner