12.01.2016 15:45

Lurling stopt niet: "Niet op deze manier"

Anthony Lurling speelde dit seizoen nog geen wedstrijd voor FC Den Bosch door een slepende achillespeesblessure. De inmiddels 38-jarige speler denkt nog niet aan stoppen.

Vorig seizoen speelde Lurling 33 duels en leek hij met zijn 38 jaar ook dit seizoen nog makkelijk mee te kunnen. Echter houdt een blessure hem voortdurend aan de kant. "Ik hoopte in januari weer fit te zijn, maar dat valt dus allemaal wat tegen", zegt hij in gesprek met Omroep Brabant. Dit jaar wordt Lurling 39, maar stoppen wil hij niet. "Ik wil mijn carrière voetballend afsluiten en niet op deze manier."

Vooralsnog zit Lurling in de lappenmand. Hij verwacht zelf daar niet snel uit te zijn. "Ik voelde onlangs weer pijn in mijn kuit, maar ik heb niet het gevoel dat het weer mijn achillespees is. Die pijn is weg, denk ik. Het zal waarschijnlijk een geïrriteerde pees ernaast zijn of een kleine verrekking", aldus de oud-Feyenoorder. "Maar ik sta hierdoor soms 's ochtends als een oude vent op en dat was voor de operatie niet zo. Ik ga woensdag weer naar mijn behandelend arts. Verder ben ik hartstikke fit. Het zal nu weer wat langer duren voor ik bij de groep kan aansluiten."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner