13.01.2016 16:04

Langedijk begrijpt gedwongen vertrek niet

Pieter Langedijk moet vertrekken bij Sparta Rotterdam. De aanvaller was in de voorbereiding nog topscorer met vijftien treffers, maar moet toch vertrekken van Sparta-trainer Alex Pastoor.

Na de goede voorbereiding kreeg Langedijk ook in de Jupiler League een kans bij de huidige koploper in de Jupiler League. "Tegen FC Den Bosch kreeg ik een kans in de basis. Ik scoorde en gaf twee assists, dus dat voelde goed. Ik had veel vertrouwen. Maar een week na de wedstrijd tegen FC Den Bosch hoorde ik dat ik mocht vertrekken. Toen was het klaar. Zeker toen ik afgelopen week niet mee mocht op trainingskamp naar Portugal, wist ik het wel."

"Ik heb nog een contract tot het einde van dit seizoen", vervolgt Langedijk tegenover RTV Rijnmond. "Maar de club laat me transfervrij vertrekken. Wat daar de reden voor is, moet je maar aan de trainer vragen. Ik ben in ieder geval op zoek naar een nieuwe club. Dat is voor beide partijen het beste. Aan het amateurvoetbal en de Topklasse moet ik absoluut nog niet denken. Ondertussen blijf ik trainen bij Sparta en draai ik gewoon volledig mee in het programma. Sparta blijft een hele mooie club en ik hoop echt dat ze kampioen worden. Ik gun ze het beste."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner