15.01.2016 16:46

Kâzım niet in wedstrijdselectie Feyenoord

Colin Kâzım-Richards zit niet bij de wedstrijdselectie van Feyenoord voor het belangrijke duel met PSV. Dit is het directe gevolg van een bedreiging die Kâzım uitte aan het adres van een journalist, die kritisch over hem schreef.

"Hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst is na overleg met de clubleiding tot deze maatregel gekomen, mede omdat de spits vrijdag kort voor aanvang van de persconferentie intimiderend gedrag vertoonde ten opzichte van een verslaggever van de schrijvende pers", zo valt er te lezen op de clubwebsite van Feyenoord.

Kâzım kwam vlak voor het wekelijkse persmoment in Rotterdam de persruimte binnen en kwam verhaal halen bij de journalist, die in een artikel vraagtekens zette bij de houding van de spits van Feyenoord. In het verhaal werd kritisch gekeken naar de prestaties van Kâzım op het trainingskamp van de Rotterdammers. Toen de speler van Feyenoord oog in oog kwam te staan met de journalist, vertelde hij dreigend dat 'hij neer zou gaan'. Kâzım heeft te horen gekregen dat hij zich maandag weer mag melden bij Feyenoord.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner