15.01.2016 22:09

Eagles laat winst weer liggen in promotiestrijd

Go Ahead Eagles heeft vrijdagavond zeer slechte zaken gedaan in de strijd om promotie. De club uit Deventer ging in de Adelaarshorst met 1-2 onderuit tegen Jong PSV en raakt verder achterop in de subtop van de Jupiler League. Voor de winterstop werd er ook al met 0-2 verloren van Fortuna Sittard, waardoor het dure weken zijn voor de club.

De thuisploeg kwam nog op een voorsprong via Leon de Kogel, die na zeventien minuten het net vond. In de tweede helft ging het echter mis, toen Steven Bergwijn en Rai Vloet, die al debuteerden in het eerste elftal van de Eindhovenaren, scoorden. Bij Go Ahead Eagles debuteerde Darren Maatsen, die in de winterstop naar Deventer kwam. Zijn inbreng mocht dus niet baten.

Go Ahead Eagles staat momenteel elf punten achter op koploper Sparta, dat ook nog eens een wedstrijd minder speelde. De club staat op gelijke hoogte met FC Volendam, dat vrijdagavond ook niet wist te winnen van NAC Breda. Op doelsaldo staat Go Ahead Eagles momenteel zesde.