17.01.2016 16:07

NEC-nieuweling Jones meteen aanvoerder

We zien in het duel tussen NEC Nijmegen en Willem II zondagmiddag een nieuw gezicht in het doel van de Nijmegenaren. Brad Jones doet voor het eerst mee namens de thuisploeg, hij is ook meteen de aanvoerder. Wel moet het een getransfereerde speler missen in het duel met de Tricolores.

Ernest Faber liet voorafgaand aan de wedstrijd nog weten dat het mogelijk was dat de naar Dinamo Moskou verkaste Rens van Eijden met deze wedstrijd zou afzwaaien, maar hij staat niet in de basis. Jones neemt de aanvoerdersband over van Van Eijden. Het centrum bestaat uit Wojciech Golla en Marcel Appiah. Daarnaast maakt doelman Jones zijn eerste opwachting in de hoofdmacht van NEC. De Engelsman werd deze winter transfervrij overgenomen van Bradford City. De aanval van de Nijmegenaren bestaat uit Joey Sleegers, Christian Santos en Anthony Limbombe, terwijl Gregor Breinburg, Janio Bikel en Navarone Foor vanaf het middenveld starten.

Willem II begint met een gewijzigde opstelling ten opzichte van de laatste wedstrijd in 2015, tegen Roda JC Kerkrade. Toen begon Guus Joppen in de basis, mar de verdediger is geblesseerd voor deze clash. Zijn vervanger is Jordens Peters, die destijds geschorst was. Lesly de Sa heeft zijn plekje in de aanval niet weten te behouden; Richairo Živković begint in de aanval bij Willem II, samen met Lucas Andersen en Nick van der Velden. Erik Falkenburg, Funso Ojo en Stijn Wuytens beginnen vanaf het middenveld.

De wedstrijd is vanaf 16:45 LIVE te volgen!

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner