20.01.2016 15:30

Geblesseerde Hahn tekent nieuw contract

Warner Hahn (l.) en Kenneth Vermeer (r.) lachen op de training. (17-08-2015)
Warner Hahn (l.) en Kenneth Vermeer (r.) lachen op de training. (17-08-2015)

Warner Hahn heeft woensdag zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij Feyenoord. De geblesseerde doelman staat nu tot medio 2019 onder contract bij de Rotterdammers.

Maandag viel de doelman geblesseerd uit bij Jong Feyenoord. Dinsdag kreeg Hahn te horen dat hij zijn voorste kruisband heeft afgescheurd en minimaal zes maanden is uitgeschakeld. Woensdag mocht Hahn zijn handtekening zetten onder een nieuw contract. Een bewogen week in het leven van Hahn. "Maar de lach overheerst vandaag (woensdag red.) dan toch bij mij", aldus Hahn op de clubsite van de Rotterdammers. "Gisteren (dinsdag, red.) was een vervelende dag en had ik het moeilijk, maar vandaag heb ik de knop omgezet. Ik heb een lange weg te gaan, één die zes tot negen maanden gaat duren. Maar mijn revalidatie kan niet beter beginnen dan met zoiets moois als een nieuw contract. Het contract, en het vertrouwen dat de club daarmee uitspreekt, geeft me rust en extra kracht."

"Na een duel kwam ik verkeerd terecht", blikt Hahn terug op het moment. "Ik hoorde 'krak' in mijn knie, toen wist ik eigenlijk meteen dat het niet goed was. Het is enorm zuur dat dit is gebeurd, want het ging de laatste tijd juist heel goed. Het enige dat ik nu kan doen, is me focussen op mijn herstel om zo goed en snel als mogelijk terug te komen."

Technisch directeur Martin van Geel is ondanks zijn blessure blij met Hahn. "Warner is op en top prof, een jongen die er alles voor doet en mentaal sterk is. Die instelling gaat hem ongetwijfeld helpen tijdens zijn herstel. Het is een cliché, maar hij gaat hier sterker uitkomen. Ondanks zijn blessure ben ik er nog altijd van overtuigd dat Warner een mooie toekomst tegemoet gaat", aldus Van Geel.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner