22.01.2016 19:44

Update: Fortuna - Helmond Sport op 1 februari

Voor de tweede keer in een paar dagen tijd krijgt Fortuna Sittard te maken met een afgelaste wedstrijd. Nadat eerder Achilles '29 - Fortuna Sittard werd verschoven, gaat ook de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Helmond Sport niet door vanwege de vrieskou.

Voor het duel in Groesbeek is al een nieuwe datum gevonden, namelijk 25 januari. Voor Fortuna Sittard - Helmond Sport zoekt de KNVB nog naar een andere datum. Het speelveld in Limburg was onbespeelbaar, waarna de Nederlandse voetbalbond besloot in te grijpen.

Hierdoor staan er vrijdagavond zeven wedstrijden op het programma van de Jupiler League. Jong Ajax en NAC Breda treffen elkaar na het weekend in een confrontatie, alhoewel ook dit duel iets opmerkelijks heeft. Jong Ajax speelt namelijk niet zoals gebruikelijk in Amsterdam, maar voor dit duel wordt uitgeweken naar de thuisbasis van Almere City.

De beloften van de Amsterdammers spelen normaal gesproken op De Toekomst, maar omdat alle jeugdelftallen van Ajax, het vrouwenelftal en de amateurs daar ook spelen, was het gras in Amsterdam overbelast.

Update: 22-01-2016: 19:44:

De Jupiler League-wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Helmond Sport wordt verschoven naar 1 februari. Het duel werd oorspronkelijk op vrijdagavond de 22e afgewerkt, maar het veld in Sittard is bevroren en daardoor onspeelbaar. Het tijdstip van de nieuwe wedstrijd is vastgesteld op 20.00.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner