22.01.2016 21:10

Poulsen na blessure in actie voor Jong PSV

Simon Poulsen (r.) zit er in zijn tweede wedstrijd in de Jupiler League kort op bij Leandro Resida. (22-01-2016)
Simon Poulsen (r.) zit er in zijn tweede wedstrijd in de Jupiler League kort op bij Leandro Resida. (22-01-2016)

Simon Poulsen heeft een belangrijke stap gezet in zijn herstelperiode. De Deense vleugelverdediger ligt er al enkele maanden uit met een kuitblessure, maar stond vrijdagavond met Jong PSV aan de aftrap in de wedstrijd tegen VVV-Venlo.

Kort voor zijn officiële rentree binnen de lijnen werd al bekend dat Poulsen weer meedeed met de groepstraining in Eindhoven. Voor Poulsen is het de tweede keer dat hij meedoet in een Jupiler League-wedstrijd. Eerder dit seizoen speelde hij al een hele wedstrijd tegen FC Den Bosch.

Het herstel van de Scandinaviër komt op tijd voor PSV, aangezien de positie van linksback al het hele seizoen een hekel punt is bij de regerend landskampioen. Jetro Willems viel al voor het seizoen uit met een zware knieblessure, alhoewel de international voor zijn rentree op de velden staat

Joshua Brenet was uit noodzaak de linksback in de eerste seizoenshelft. Van oorsprong is Brenet een rechtspoot, maar door het hierboven genoemde blessureleed was Phillip Cocu genoodzaakt om te puzzelen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner