26.01.2016 19:48

Van der Hoorn krijgt voorkeur boven Van Rhijn

Vanwege de  enkelblessure van Kenny Tete speelt Mike van der Hoorn dinsdagavond in het competitieduel met Heracles Almelo opnieuw als zijn vervanger. Hij viel afgelopen zaterdag ook in tegen Vitesse, toen Tete na negentien minuten het veld moest verlaten. Ook is er een basisplaats voor Daley Sinkgraven.

Ondanks dat Frank de Boer kan beschikken over reserve rechtsback Ricardo van Rhijn, speelt niet hij maar Van der Hoorn in plaats van de geblesseerde Tete. Joël Veltman verhuist naar de backpositie, terwijl Van der Hoorn naast Jaïro Riedewald plaatsneemt in het centrum. Ook is er een basisplaats ingeruimd voor Sinkgraven. De middenvelder wordt steeds fitter en mag van De Boer in de basis beginnen, wat dan ten koste gaat van Donny van de Beek. Anwar El Ghazi krijgt net als in de wedstrijd tegen Vitesse de voorkeur boven Viktor Fischer.

Heracles Almelo-trainer John Stegeman kiest voor dezelfde elf namen welke ook tegen De Graafschap speelden afgelopen zaterdag. Dat betekent dat Brahim Darri speelt op de plaats van de vertrokken Oussama Tannane. Darri was afgelopen zaterdag nog trefzeker tegen De Graafschap.

Volg het duel tussen Ajax en Heracles Almelo hier LIVE

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner