27.01.2016 19:49

Arias terug in basis, Willems nog op de bank

Memphis Depay (r.) en Santiago Arias vechten een fysiek duel uit tijdens de wedstrijd PSV - Manchester United. (15-09-2015)
Memphis Depay (r.) en Santiago Arias vechten een fysiek duel uit tijdens de wedstrijd PSV - Manchester United. (15-09-2015)

Santiago Arias keer woensdagavond direct terug in de basis. Op bezoek bij Excelsior neemt hij, na zijn schorsing, meteen de plek van Nicolas Isimat-Mirin weer over. De van een blessure teruggekeerde Jetro Willems start wederom op de bank. Afgelopen weekend mocht hij zijn eerste minuten weer maken, maar een basisplaats komt nog te vroeg voor de verdediger.

Verder zijn er bij PSV weinig wijzigingen ten opzichte van de 4-2 zege tegen FC Twente afgelopen weekend. De terugkeer van Arias gaat ten kosten van een plek bij de selectie van Jordy de Wijs. Hij zat zondag nog op de bank, maar moet het duel nu vanaf de tribunes bekijken.

Bij Excelsior is er wel een opvallende wijziging. Alfons Groenendijk heeft zijn keeper gewisseld. Tom Muyters stond tegen Roda JC nog onder de lat, maar ziet daar vanavond Filip Kurto weer staan. Kurto viel eind september geblesseerd uit in de wedstrijd tegen ADO Den Haag en heeft sindsdien niet meer gekeept. Ook toen de doelman weer fit was, moest hij op de bank plaatsnemen.

De wedstrijd is vanaf 20.45 uur hier LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner