30.01.2016 19:10

Brenet staat plaats af aan Isimat-Mirin

PSV'ers Adam Maher (l.), Joshua Brenet (m.) en Nicolas Isimat-Mirin (r.) genieten van de 2-0 overwinning op FC Groningen. (16-08-2015)
PSV'ers Adam Maher (l.), Joshua Brenet (m.) en Nicolas Isimat-Mirin (r.) genieten van de 2-0 overwinning op FC Groningen. (16-08-2015)

Nicolas Isimat-Mirin begint zaterdagavond tijdens het duel van PSV tegen De Graafschap in de basis. Door de basisplaats van de Fransman zit Joshua Brenet op de bank en staat Héctor Moreno linksback.

Isimat-Mirin staat, samen met Jeffrey Bruma, centraal achterin bij PSV. Isimat-Mirin, Bruma en Moreno worden in de Eindhovense verdediging vergezeld door rechtsback Santiago Arias. Voor de rest heeft PSV-trainer Phillip Cocu geen verrassingen in zijn basiself. Voorin is er dus opnieuw een basisplaats voor Luciano Narsingh die de laatste wedstrijden goed op dreef is. Gastón Pereiro zit daarom wederom op de bank.

Jan Vreman, coach van De Graafschap, mist de nodige spelers en heeft zodoende enkele noodgedwongen wijzigingen door moeten voeren. Zo kampen Karim Tarfi en Mark Diemers met lichte fysieke klachten en zij beginnen dan ook op de bank. Ook het meespelen van Bryan Smeets en Tolgahan Çiçek was twijfelachtig, maar zij zijn allebei fit genoeg om in de basis te starten. Doordat Tarfi en Diemers als wissel beginnen zijn er basisplaatsen voor Andrew Drivers en Lion Kaak. Zij weten zich op het middenveld van de Superboeren gesteund door Smeets en Kristopher Vida.

De wedstrijd is LIVE te volgen. 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner