31.01.2016 17:13

Sparta verslaat FC Den Bosch in blessuretijd

De spelers van Sparta Rotterdam vieren het winnende doelpunt van Rick Ketting in de blessuretijd tegen FC Den Bosch. (31-01-2016)

Sparta Rotterdam heeft weer een hindernis genomen op weg naar de Eredivisie. De koploper van de Jupiler League knokte zich naar een uitzege bij FC Den Bosch (1-2). Rick Ketting bewaarde zijn winnende treffer voor de blessuretijd.

Bart Biemans dacht in de 87e minuut Den Bosch nog aan een punt te helpen. Paco van Moorsel had de openingstreffer van de lijstaanvoerder gemaakt.

Sparta houdt een voorsprong van zes punten op VVV-Venlo. De formatie uit Limburg won vrijdag al van FC Volendam (3-0). Sparta heeft ook nog een duel minder gespeeld dan VVV. De wedstrijd tegen FC Den Bosch stond aanvankelijk voor vrijdag op het programma. Een kwartier voor de aftrap viel echter het licht uit. Omdat de storing niet snel te verhelpen bleek, werd het duel verplaatst naar zondag.

Achilles'29 won zondag de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles met 1-0. Thijs Hendriks was de gevierde man in Groesbeek.