04.02.2016 10:32

Demmers bedankt Go Ahead via open brief

Dennis Demmers werd maandag op non-actief gezet door Go Ahead Eagles, maar de trainer koestert geen wrok. Demmers heeft Go Ahead Eagles en de supporters via een open brief bedankt.

"Wat ben ik trots dat ik als Deventer jongen bij de club uit mijn stad heb mogen werken", aldus Demmers op de clubsite van Go Ahead Eagles. "Daarom wil ik Go Ahead Eagles graag bedanken voor de afgelopen drieënhalf jaar waarin ik met veel plezier mijn werk heb mogen en kunnen doen. Het is fantastisch om een droom te kunnen laten uitkomen en daar dagelijks aan te mogen werken."

"Het is een jaar geweest waarin veel gebeurd is", vervolgt de coach. "We moesten de voorbereiding al vroeg beginnen omdat we Europees gingen spelen. De Europese thuiswedstrijd was een geweldige ervaring. Het onthaal van onze supporters in Emmen gaf iedereen een erg goed gevoel. De uitwedstrijd was helaas zonder publiek maar werd gevolgd door veel mensen op de Brink in Deventer. Wat een support, wat een beleving. Voor mijzelf een geweldige ervaring."

"Vol vertrouwen en goede moed zijn we de tweede seizoenshelft gestart maar helaas bleek de puzzel nog niet compleet. We haalden drie punten uit drie wedstrijden waar het negen punten hadden moeten zijn, wat er uiteindelijk voor zorgde dat onze wegen scheidden. Natuurlijk had ik graag mijn klus afgemaakt maar helaas heeft het zo ver niet mogen komen."

"Ik had deze ervaringen niet gehad als Go Ahead Eagles mij deze kans niet had geboden en daar ben ik ze zeer dankbaar voor. Ik wens spelers, trainers en iedereen die Go Ahead Eagles een warm hart toedraagt veel succes de rest van het seizoen en hoop dat promotie bewerkstelligt gaat worden. Go Ahead Eagles hoort in de Eredivisie."

Demmers oogst met deze brief veel lof van Go Ahead Eagles-fans en betrokkenen binnen de club.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner