12.02.2016 19:05

Ajax-huurling debuteert in basis FC Utrecht

FC Utrecht hoopt na drie verloren wedstrijden op rij weer eens te winnen. Op bezoek bij laagvlieger SC Cambuur starten twee andere spelers ten opzichte van de thuisnederlaag tegen PSV (0-2). De opvallendste wissel is die van Ruben Ligeon in plaats van Christian Kum. De van Willem II overgekomen rechtsback maakt zijn basisdebuut.

Verder is Patrick Joosten weer fit genoeg om aan de aftrap te verschijnen. De jonge buitenspeler van Utrecht haakte afgelopen zondag nog in de warming-up af en werd toen vervangen door Ruud Boymans. Nu completeert Joosten echter weer de aanvalslinie samen met Nacer Barazíte en topscorer Sébastien Haller.

Bij het thuisspelende Cambuur zijn er meer wijzigingen. De belangrijkste vindt plaats op de reservebank. Coach Henk de Jong nam namelijk afgelopen week zijn ontslag en wordt tijdelijk vervangen door Sipke Hulshoff. Verder keren Darryl Lachman en Martijn Barto terug van blessures. Dit gaat ten koste van Martijn van der Laan en Rai Vloet. Tom Hiariej krijgt de voorkeur op het middenveld boven Furdjel Narsingh.

De wedstrijd is vanaf 20.00 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner