14.02.2016 13:53

Zuiverloon haakt geblesseerd af bij ADO

Kevin Jansen (r.) is één en al lach samen met Gianni Zuiverloon na zijn openingstreffer tegen Roda JC. (06-02-2016)
Kevin Jansen (r.) is één en al lach samen met Gianni Zuiverloon na zijn openingstreffer tegen Roda JC. (06-02-2016)

Lang was hij een twijfelgeval, maar Gianni Zuiverloon is uiteindelijk niet fit genoeg om te spelen in het duel met SBV Excelsior. Dion Malone vervangt de verdediger.

Naast Zuiverloon is ook Giovanni Korte afwezig. Waar de verdediger last heeft van een hamstringblessure, heeft Korte last van zijn knie. Daardoor schuift Dion Malone een plek op in de hiërarchie en is er plek op de bank vrij gekomen voor een debutant: Dennis van der Heijden. Voor de rest kent de ploeg van Henk Fraser weinig verrassingen in de basisopstelling. Mike Havenaar staat in de punt van de aanval en zal zijn aanvoer moeten krijgen en Édouard Duplan en Ruben Schaken.

Ook het team van Excelsior kent weinig verrassende namen. Als er één man in de gaten gehouden moet worden door de Hagenezen dan is het Adil Auassar wel. Hij scoorde drie keer in de laatste twee Eredivisie-duels met ADO. Daarmee ligt die ploeg hem goed. Doelpunten kan Excelsior sowieso gebruiken. In 2016 scoorde het nog maar één keer. Of Alfons Groenendijk zijn ploeg ziet scoren is nog maar de vraag. Dat zien we om 14.30 uur. Het duel is hier LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner