14.02.2016 15:05

Kurto raakt opnieuw geblesseerd tegen ADO

Filip Kurto komt in botsing met de paal en moet het speelveld verlaten van de wedstrijd ADO Den Haag - Excelsior. (27-09-2015)
Filip Kurto komt in botsing met de paal en moet het speelveld verlaten van de wedstrijd ADO Den Haag - Excelsior. (27-09-2015)

SBV Excelsior is met de nodige pech aan het duel met ADO Den Haag begonnen. Trainer Alfons Groenendijk moest binnen het kwartier twee keer noodgedwongen wisselen: zowel Brandley Kuwas als Filip Kurto raakte geblesseerd en moest worden vervangen.

Kuwas kon het speelveld op eigen kracht verlaten, maar Kurto moest met een brancard van het veld worden gehaald nadat hij zich verstapte. Omdat de Poolse doelman plots vervangen werd, lag het spel een tijdje stil. Nadat Tom Muyters was klaargestoomd, werd de wedstrijd weer hervat. Een opvallend detail: toen Excelsior en ADO Den Haag het eerder dit seizoen tegen elkaar opnamen, moest Kurto het veld ook al voortijdig staken.

Op het moment dat Groenendijk de dubbele wissel moest toepassen, keer SBV Excelsior al tegen een 1-0 achterstand aan. Kevin Jansen was degene die de bal in het lege doel schoot.

De wedstrijd is LIVE te volgen in onze liveticker.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner