27.02.2016 10:14

Ten Rouwelaar keihard: "Niet goed genoeg"

NAC Breda-goalie Jelle ten Rouwelaar heeft geen goed woord over voor de prestatie van zijn team tegen VVV-Venlo. De Brabanders kregen maar liefst vier tegentreffers te verwerken en zetten daar met drie goals te weinig tegenover.

"Dit is een domper, je wordt wel moe van de tegenslagen. Het is hoe we zijn als ploeg. De eerste helft spelen we goed en sterk, maar de tweede helft zie je dat het zo om kan slaan. Je moet blij zijn dat je voor deze club speelt en dat je op vrijdagavond mag spelen. Dan zie je dat je de tweede helft niet de pit in je lijf om het goed af te sluiten", zijn de harde woorden van de keeper op de clubwebsite van NAC Breda.

Ten Rouwelaar toonde zich vrijdag wel een sterkhouder met enkele reddingen. De keeper, die richting de vijfhonderd officiële wedstrijden gaat, zet de lijnen uiteen van onder zijn lat, maar kan lang niet al zijn spelers aansturen vanuit zijn eigen zestien. "Ik denk dat we niet echt een leider hebben, maar dat daar het probleem niet per se ligt. We zijn simpelweg niet goed genoeg. We moeten hard blijven werken en hopen dat we onszelf en de supporters op den duur gaan belonen. Dat ik zelf een goede wedstrijd heb gespeeld, maakt me niks uit. We hebben verloren dus de teleurstelling overheerst."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner