05.03.2016 12:15

Van Diermen: "Toewerken naar de play-offs"

Kevin van Diermen is dolblij met zijn eerste treffer in dienst van NAC Breda. De verdediger scoort de 1-0 tegen Achilles '29. (04-03-2016)
Kevin van Diermen is dolblij met zijn eerste treffer in dienst van NAC Breda. De verdediger scoort de 1-0 tegen Achilles '29. (04-03-2016)

Het zijn roerige tijden bij NAC Breda, aangezien de ploeg maar niet in een flow raakt. Tegen Achilles '29 werd er weer gewonnen en Kevin van Diermen hoopt dat de Brabanders nu kunnen werken aan een goede reeks richting de play-offs.

Van Diermen scoorde tegen Achilles '29 de openingstreffer, wat ook zijn eerste doelpunt in dienst van NAC Breda betekende. "Het is lekker om een goaltje te pakken. Wij zaten er tegenaan te hikken en dan is het fijn dat je hem voor de rust over de streep trekt", kijkt de mandekker op de clubwebsite van NAC Breda naar zijn doelpunt, vijf minuten voor rust.

"In de tweede helft gaat het weer minder en spelen zij opportunistisch en komt er toch een aansluitingstreffer. De drie punten zijn fijn, maar nu moeten we aan het systeem wennen en naar de play-offs toewerken. Dit was daar een goed moment voor", sluit Van Diermen af. Voor NAC Breda-trainer Marinus Dijkhuizen is de winst op Achilles '29 vooral een afsluiting van een matige periode.

"We hadden natuurlijk best wel een vervelende week. We hebben daarom een hoop tijd en energie in de jongens gestoken. Ik vond dat we positioneel goed stonden, genoeg kansen creëerden en we kregen veel corners. In de tweede helft starten we met de 2-0 en al snel maken zij met een mooie treffer de 2-1. Dan zie je dat er druk op de ploeg komt. Uiteindelijk valt de 3-1 dan nog, maar wat mij betreft had die eerder moeten vallen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner