06.03.2016 11:56

Santos start gewoon in de basis bij NEC

Christian Santos (l.) wint tijdens de wedstrijd SBV Excelsior - NEC Nijmegen een kopduel van Henrico Drost (r.). (26-02-2016)
Christian Santos (l.) wint tijdens de wedstrijd SBV Excelsior - NEC Nijmegen een kopduel van Henrico Drost (r.). (26-02-2016)

Ernest Faber zet zijn spits Christian Santos gewoon in zijn basiself. De Venezolaan is speelgerechtigd voor het duel met Heracles Almelo, nu de Nijmeegse club in beroep gaat tegen zijn schorsing van drie duels plus één voorwaardelijk duel.

Faber heeft een drietal wijzigingen in zijn basiself. Lucas Woudenberg en Rens van Eijden keren weer terug van een schorsing. Dat gaat ten koste van Wojciech Golla en Marcel Appiah. Ook Gregor Breinburg keert terug in de basis. De middenvelder is hersteld van zijn knieblessure.

Bij Heracles is er één noodgedwongen wissel. Gonzalo García is geblesseerd aan zijn hamstring en moet de wedstrijd tegen NEC aan zich voorbij laten gaan. Zijn vervanger is Jaroslav Navratil. Nog meer blessureleed aan de kant van Heracles. Tarik Kada heeft te veel last van een bovenbeenblessure. Dat betekent dat er ruimte op de bank is gekomen voor Menno Heerkes en Rick Hemming.

De wedstrijd is vanaf 12:30 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner