06.03.2016 13:46

Vitesse met gewijzigd team op bezoek bij Roda

Rob Maas heeft zijn basisopstelling op drie plekken gewijzigd ten opzichte van de met 0-1 verloren wedstrijd tegen Willem II. Roda JC treedt aan met dezelfde elf namen als vorige week tegen Heracles Almelo.

Kelvin Leerdam kreeg tegen Willem II nog een basisplaats, maar moet het zondagmiddag tegen Roda JC weer doen met een reserverol. Zijn plaats wordt overgenomen door Kosuke Ota. Ook zijn er basisplaatsen voor Isaiah Brown en Renato Ibarra. De aanvallers krijgen de voorkeur boven Denys Oliynyk en Marvelous Nakamba. Laatstgenoemde kan niet in actie komen voor de Arnhemmers vanwege een knieblessure. Overigens is er weer een reserverol voor Kevin Diks. De rechtsback moet Guram Kashia voor zich dulden.

Roda JC-trainer Darije Kalezić had weinig redenen om zijn basisopstelling om te gooien. De trainer zag zijn ploeg vorig weekend Heracles Almelo verpletteren met 0-5 en stuurt tegen Vitesse dezelfde elf namen in het veld. Dat betekent ook dat Hicham Faik wederom op de bank zit bij de ploeg uit Kerkrade. Rydell Poepon en Mike van Duinen, vorige week beiden trefzeker, vormen het aanvalsduo. 

Volg het duel hier LIVE

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner