13.03.2016 13:54

Geen verrassingen bij Vitesse en Feyenoord

Rick Karsdorp (r.) reageert als eerste op een losgeslagen bal, terwijl Henk Veerman toch de achtervolging inzet. (28-01-2016)
Rick Karsdorp (r.) reageert als eerste op een losgeslagen bal, terwijl Henk Veerman toch de achtervolging inzet. (28-01-2016)

Trainers Rob Maas en Giovanni van Bronckhorst hebben geen verrassingen in petto als beide ploegen het zondagmiddag in Arnhem tegen elkaar opnemen. Zowel Vitesse als Feyenoord begint met dezelfde elf als een week eerder.

Maas ziet geen reden om zijn elftal te wijzigen na de moeizame overwinning in Kerkrade en dus verschijnen dezelfde namen aan de aftrap als een week geleden. In de verdediging is daarom opnieuw geen plek voor Kevin Diks, die start op de bank. Het meespelen van Marvelous Nakamba was onzeker, maar hij is er definitief niet bij tegen Feyenoord. Hij heeft teveel hinder van zijn hamstring. Yuning Zhang, tegen Roda JC matchwinner, zit opnieuw op de Arnhemse bank.

Ook Van Bronckhorst heeft geen veranderingen in zijn basiself doorgevoerd. De ploeg won een week eerder met 3-1 van SC Cambuur en die ploeg start ook zondagmiddag weer. Rick Karsdorp was lang een twijfelgeval. Hij had last van zijn lies, maar is fit genoeg voor een plek in de basis. Het middenveld van Feyenoord bestaat wederom uit Karim El Ahmadi, Tonny Vilhena en Jens Toornstra. Eljero Elia begint ook gewoon in de basis. Hij kwam deze week in het nieuws omdat hij betrokken zou zijn geweest bij een mishandeling. Hij heeft zijn excuses aangeboden aan de club en een boete gekregen en daarmee is de zaak voor Van Bronckhorst afgedaan.

De wedstrijd is om 14.30 uur LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner