13.03.2016 11:49

Rubin maakt rentree in selectie FC Utrecht

Trikottest
Trikottest

Rubio Rubin is na maandenlang blessureleed weer bij de selectie van FC Utrecht. De vleugelaanvaller is hersteld van zijn voetblessure en zit vanmiddag op de bank. Voor de rest geen verrassingen in de basiself van FC Utrecht.

Trainer Erik ten Hag begint met dezelfde elf namen die een week eerder SC Heerenveen met 4-0 van de mat speelden. Ramon Leeuwin en Yassin Ayoub kampten deze week met kleine blessures. De verdediger is fit genoeg bevonden om te starten. Ayoub zit vanmiddag niet bij de selectie.

Bij ADO Den Haag is er één noodgedwongen wijziging. Ludcinio Marengo was deze week ziek en hij is niet fit genoeg om vanmiddag bij de wedstrijdselectie te zitten. Danny Bakker is zijn vervanger. Voor de rest heeft trainer Henk Fraser geen wijzigingen in zijn basiself aangebracht. Op de bank wel enkele wijzigingen. Ruben Schaken is hersteld van zijn nekblessure en zit vanmiddag op de bank. Ook Dione Malone zit bij de wisselspelers. Fraser denkt Hector Hevel en Segun Owobowale tegen FC Utrecht niet nodig te hebben.

Volg het duel LIVE. De aftrap is om 12.30.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner