15.03.2016 09:31

Pastoor realistisch: "Het was niet best"

Sparta Rotterdam-trainer Alex Pastoor zag dat zijn ploeg maandagavond niet zijn niveau haalde. De Rotterdammers waren achttien wedstrijden op rij ongeslagen, maar verloren met 1-0 van Almere City FC.

Pastoor was het niet meer gewend om een wedstrijd te verliezen. "Natuurlijk is het wennen, maar het was ook wennen om naar dit niveau te kijken. Het was niet best", aldus Pastoor tegenover FOX Sports. Sparta heeft desondanks nog altijd een grote voorsprong. "We richten onze aandacht vooral op een bepaald niveau en een onverstoorbaar gedrag, dat we opereren als een machine. Tegen Almere City zat er behoorlijk wat reuzel in de schroef. Daar gaat onze zorg naar uit."

Pastoor haalde tegen Almere City zelfs topscorer Thomas Verhaar naar de kant. De aanvaller liep een gele kaart op en bleef protesteren bij de scheidsrechter. "Hij was niet goed genoeg en was aan het protesteren geraakt. Ik ken Thomas ook een beetje. Die wil op en soms over het randje. En als hij er nog een krijgt, dan zijn we hem kwijt."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner