05.04.2016 11:16

Silva hoopt Ibrahimović nog altijd te overtuigen

Zlatan Ibrahimović kan juichen tijdens het competitieduel Paris Saint-Germain Stade de Reims. (20-02-2016)
Zlatan Ibrahimović kan juichen tijdens het competitieduel Paris Saint-Germain Stade de Reims. (20-02-2016)

Thiago Silva heeft de hoop op een langer verblijf van Zlatan Ibrahimović bij Paris Saint-Germain nog niet opgegeven. De Braziliaanse verdediger kan zich Paris Saint-Germain niet voorstellen zonder Ibrahimović.

Thiago Silva deed in een eerder stadium al een poging om Ibrahimović te overtuigen van een langer verblijf bij Paris Saint-Germain. De Braziliaan heeft de moed nog niet opgegeven. "Ik zeg dit niet omdat ik goed bevriend met hem ben, maar ik kan me Paris Saint-Germain niet voorstellen zonder Zlatan", aldus Thiago Silva in gesprek met Sky Sports. "Ibra is van onschatbare waarde voor ons. Tegenstanders hebben grote moeite om hem te bespelen. Hij is simpelweg te slim voor zijn tegenstanders. Hij is ontzettend intelligent."

"Mensen zeggen dat hij oud begint te worden, maar ik zou eerder zeggen dat hij ervaren is", vervolgt Thiago Silva. "Op dit moment kan ik me echt geen Paris Saint-Germain zonder hem voorstellen. Als ik de voorzitter van Paris Saint-Germain was, dan zou ik zijn contract met één, of misschien wel twee jaar, verlengen. Hij is uniek. Ondanks dat hij 34 jaar oud is heeft hij nog altijd ontzettend veel passie voor het spelletje."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner