11.04.2016 22:08

NAC te sterk voor Telstar, zege voor Go Ahead

Enes Ünal viert zijn doelpunt voor NAC Breda tegen SC Telstar tijdens het duel in de Jupiler League. (11-04-2016)

In de Jupiler League stond maandag een volledige speelronde op het programma. Sparta Rotterdam werd weliswaar kampioen door Jong Ajax met 3-1 te verslaan, maar daaronder kwamen de ploegen eveneens in actie.

NAC Breda deed goede zaken in de strijd om een plek bij de eerste drie. Dan mag het namelijk een ronde overslaan in de play-offs voor promotie naar de Eredivisie. Op bezoek bij Telstar was NAC met 1-3 te sterk. Daardoor staat het nog maar drie punten achter nummer twee VVV-Venlo.

Go Ahead Eagles en FC Volendam bezorgden de supporters een spannende avond. De Deventenaren kwamen snel op voorsprong, maar gingen met een 1-1 tussenstand de rust in. Na een gemiste strafschop in de tweede helft leek het door twee treffers na rust uit te draaien op een 2-2 gelijkspel. Kenny Teijsse besliste het duel in de blessuretijd desondanks in het voordeel van Go Ahead: 3-2.