13.04.2016 10:04

Van der Wiel gaat uit van vertrek bij PSG

Gregory van der Wiel lijkt bezig te zijn aan zijn laatste weken in het shirt van Paris Saint-Germain. De Nederlandse rechtsback heeft een aflopend contract en heeft geen nieuwe aanbieding van de club gekregen. "Het lijkt me sterk dat ik blijf."

De 28-jarige Amsterdammer vertelt tegenover het Algemeen Dagblad niet blij te zijn met zijn rol in Parijs. "De ene week zit ik op de tribune, de andere week speel ik in de kwartfinale van de Champions League. Dat is hoe het gaat." Van der Wiel mocht dinsdagavond starten in de uitwedstrijd tegen Manchester City (1-0).

Van der Wiels band met Laurent Blanc is niet goed. "Ik heb niets speciaals met hem. Ik wil spelen. Het is aan hem of hij me opstelt. Dat doet hij de ene keer wel, de andere keer niet. Blijkbaar is het telkens niet goed genoeg", baalt de voormalig Ajacied.

Paris Saint-Germain richtte zich na het veroveren van de landstitel op de Champions League, maar werd uitgeschakeld door Manchester City. "Dit is waar we het hele jaar voor spelen en voor werken. Ons hoofddoel was het winnen van de Champions League. Wat het extra zuur maakt, is dat de uitschakeling helemaal niet had gehoeven. Daarom komt het nog harder aan. We hebben de kwartfinale verloren in Parijs."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner