17.04.2016 19:40

Streppel: "Hebben tegen onszelf gespeeld"

Willem II ging zondagmiddag in eigen huis onderuit tegen ADO: 2-0. De Tilburgers leden de zesde nederlaag op rij. Het is twee voor twaalf voor Willem II, beseft ook Jurgen Streppel: "Zijn nog maar drie potjes"

"We hebben de laatste weken aardig wat voor de kiezen en dit zijn toch flinke tikken. Het zijn nog maar drie potjes", aldus Streppel voor de camera van de NOS. Willem II staat zestiende, wat betekent dat er nacompetitie om promotie/degradatie gespeeld moet worden.

"In de eerste helft hadden we veel te weinig durf. In de tweede helft was het beter en hebben we er alles aan gedaan wat opportunistischer te spelen. De 2-0, het eigen doelpunt, kan er ook nog wel bij."

Ook ADO speelde geen grootse wedstrijd, maar de bezoekers wisten wel te winnen. De overlevingsdrang lijkt nog te missen bij Willem II. "Het is allemaal erg vlak. Dat heeft met angst te maken, en dat is een slechte raadgever. Dat is inherent aan waar we staan en dat bleek wel in de eerste helft. We hebben vandaag tegen onszelf gespeeld."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner