27.04.2016 11:43

Kramer: "Ben niet minder dan De Jong of Dost"

Ondanks dat Markus Henriksen de bal in eigen doel werkt, juichen Tonny Vilhena (l.) en Michiel Kramer. De treffer betekent een 1-0 voorsprong voor Feyenoord. (03-03-2016)
Ondanks dat Markus Henriksen de bal in eigen doel werkt, juichen Tonny Vilhena (l.) en Michiel Kramer. De treffer betekent een 1-0 voorsprong voor Feyenoord. (03-03-2016)

Michiel Kramer schaart zichzelf in het rijtje spelers Bas Dost en Luuk de Jong. Daarmee reageert de omstreden aanvaller van Feyenoord op de uitspraak die Feyenoords technisch directeur Martin van Geel deed.

Van Geel noemde Dost en De Jong spelers van een 'ander segment' ten opzichte van Kramer. Laatstgenoemde spits is het daar dus niet mee eens. "Ik ben zeker gelijkwaardig", meent de Rotterdammer in gesprek met het FOX Sports. "Ik geloof niet dat ik minder ben dat De Jong of Dost. Ik denk zelfs dat ik sommige dingen beter kan."

De spits, die te horen kreeg dat de aanklager van de KNVB hem voor drie wedstrijden wil schorsen, somt vervolgens zijn kwaliteiten op. "Volgens mij ben ik bijvoorbeeld al sneller dan die twee, dat is al één dingetje. Ik kan ook nog redelijk een balletje binnenkoppen en heb een goed schot."

Daarnaast reageerde Kramer ook op het feit dat FC Utrecht-verdediger Timo Letschert hem 'een kwalletje' noemde en dat de spits een 'vermoeiend verhaal begint te worden'. "Nee, ik ben geen kwalletje", is de Kramer van mening. Eerder dit seizoen moest Kramer zich ook al melden in Zeist nadat hij De Graafschap-verdediger Ted van de Pavert een tik in het gezicht uitdeelde en had hij het aan de stok met Ramon Zomer en Wout Weghorst van Heracles.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner