01.05.2016 13:52

Feyenoord start met Achahbar en Başaçıkoğlu

Feyenoord speler Anass Achahbar (m.) viert zijn 1-0 tegen PSV met Elvis Manu (l.) en Terence Kongolo (r). (22-03-2015)
Feyenoord speler Anass Achahbar (m.) viert zijn 1-0 tegen PSV met Elvis Manu (l.) en Terence Kongolo (r). (22-03-2015)

Anass Achahbar en Bilal Başaçıkoğlu mogen vanmiddag aan de aftrap verschijnen. Trainer Giovanni van Bronckhorst mist Dirk Kuyt en Michiel Kramer en geeft de twee jongelingen een kans vanaf het begin. Talent Nigel Robertha zit voor het eerst bij de wedstrijdselectie.

Achahbar zal in de spits beginnen. Jens Toornstra neemt de plek op het middenveld van de geblesseerde Dirk Kuyt over. Daardoor ontstaat er ruimte aan de rechterkant voor de rappe Başaçıkoğlu. Voor de rest geen wijzigingen bij de bezoekers. Wel zijn er wat wijzigingen bij de bankzitters. Van Bronckhorst haalt dus aanvaller Robertha bij de wedstrijdselectie. En ook Jari Schuurman behoort tot de achttienkoppige selectie.

Jurgen Streppel heeft drie wijzigingen doorgevoerd. Frank van der Struijk zit vandaag niet bij de wedstrijdselectie, omdat de verdediger te veel last heeft van zijn enkel. Lucas Andersen en Terell Ondaan konden tegen SC Cambuur nog op een basisplek rekenen. Tegen Feyenoord beginnen beide heren op de bank. De vervangers van dit drietal is Freek Heerkens, Rochdi Achenteh en Guus Hupperts.

 

Volg het duel LIVE vanaf 14.30.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner