10.05.2016 11:47

Dogan: "Ik sta voor een nieuw avontuur"

Huseyin Dogan (l.) komt in het veld voor Loris Brogno (r.) tijdens het competitieduel Jong Ajax - Sparta Rotterdam (30-11-2015).
Huseyin Dogan (l.) komt in het veld voor Loris Brogno (r.) tijdens het competitieduel Jong Ajax - Sparta Rotterdam (30-11-2015).

Huseyin Dogan zal aankomend seizoen niet met Sparta Rotterdam in de Eredivisie spelen. De middenvelder heeft een aflopend contract en heeft besloten om te vertrekken uit Rotterdam.

"Ik sta voor een nieuw avontuur, daar gaan we vol goede moed voor", aldus Dogan tegenover RTV Rijnmond. "Ik heb nog geen idee wat, ik probeer gewoon zo fit mogelijk te blijven, te investeren in mijn lichaam. Probeer rustig te blijven, dan zien we wel wat gaat komen deze zomer. Er lopen wel dingen, maar concreet niet."

"Er zijn zat voorbeelden van jongens die niet in de eerste weken een club hadden, maar in de weken daarna wel ineens. Ik ben een jonge jongen, aantrekkelijk voor clubs", aldus Dogan, die voorlopig in Nederland wil blijven. "Mijn ambities liggen hier. Ik wil uiteindelijk graag de Eredivisie in, een gevestigde speler worden. Daar heb ik vertrouwen in. Ik gok nu niet op Eredivisie, maar heb wel ambities. Als er een mooie club uit de Jupiler League komt waar ik me kan ontwikkelen, waarom niet?"

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner