13.05.2016 18:59

Eindhovense topscorer in de basis tegen NAC

Jinty Caenepeel in actie tijdens VVV-Venlo - FC Eindhoven. (20-11-2015)
Jinty Caenepeel in actie tijdens VVV-Venlo - FC Eindhoven. (20-11-2015)

FC Eindhoven trapt vrijdagavond in eigen huis af tegen NAC Breda. In de tweede ronde van de play-offs om promotie/degradatie komen de twee Brabantse teams elkaar tegen in het Jan Louwers Stadion. De thuisploeg kan in de heenwedstrijd weer beschikken over Jinty Caenepeel.

De Belgische topscorer van de Blauw-Witten krijgt de voorkeur boven Roald van Hout in de voorhoede. Ook ADO-huurling Gervane Kasteneer is verzekerd van een basisplaats. Anil Koç wordt zodoende geslachtofferd door coach Mitchell van der Gaag. Het Belgische gehalte is weer enorm hoog bij FC Eindhoven. Zo komen onder meer Sebastiaan De Wilde, Dario Van Den Buijs en Tibeau Swinnen in actie. Aanvoerder Chiró N'Toko is geblesseerd.

Aan de zijde van NAC Breda verandert er weinig in de basisopstelling. De bezoekers brengen slechts één wijziging door. In de defensie gaat de ervaren Michael Dingsdag starten in plaats van Luis Pedro. De doelpunten moeten van Sjoerd Ars, Danny Verbeek en Enes Ünal komen. Kevin Brands neemt weer plaats op de reservebank na een buikgriep.

De wedstrijd is vanaf 19:45 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner