13.05.2016 20:00

Streppel start met Ojo tegen Almere City

Cas Peters (l.) wordt simpel opzij gezet door Funso Ojo tijdens de degradatiekraker tussen Willem II en De Graafschap. (13-02-2016)
Cas Peters (l.) wordt simpel opzij gezet door Funso Ojo tijdens de degradatiekraker tussen Willem II en De Graafschap. (13-02-2016)

Funso Ojo keert vrijdagavond terug in het basiselftal van Willem II. De Belgische middenvelder moest het afgelopen competitieduel met Roda JC Kerkrade (3-2 winst) missen vanwege een schorsing.

Willem II-trainer Jurgen Streppel heeft vrijdagavond één wijziging doorgevoerd in vergelijking tot het competitieduel met Roda JC. Freek Heerkens kwam zondagmiddag nog negentig minuten in actie, maar zit vrijdagavond helemaal niet bij de wedstrijdselectie. Hij is namelijk geschorst. Ojo, die terugkeert van een schorsing, is zijn vervanger.

Almere City FC-trainer Jack de Gier heeft zijn elftal op twee plaatsen gewijzigd. Javier Vet en Pelle van Amersfoort hadden tijdens het play-offduel met FC Emmen (4-1 winst) nog een basisplaats, maar het tweetal zit tegen Willem II op de bank. Jason Oost, die vorige week mocht invallen en een hattrick voor zijn rekening nam, staat in de punt van de aanval. Gaston Salasiwa neemt de plek van Vet over.

De wedstrijd is LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner