25.05.2016 21:10

Woudenberg: "Ik keer sterker terug in De Kuip"

Joey Sleegers (l.) en Lucas Woudenberg (r.) knuffelen Christian Santos (m.), die met een late goal NEC de overwinning bezorgt tegen Heracles Almelo. (06-03-2016)
Joey Sleegers (l.) en Lucas Woudenberg (r.) knuffelen Christian Santos (m.), die met een late goal NEC de overwinning bezorgt tegen Heracles Almelo. (06-03-2016)

Nu Lucas Woudenberg Eredivisie-ervaring heeft opgedaan bij NEC, hoopt de linksback door te breken in de hoofdmacht van Feyenoord. De Rotterdammers beloonden Woudenberg woensdag met een contractverlenging tot medio 2019.

"Uit dit nieuwe contract spreekt veel waardering en vertrouwen van de club. Deze contractondertekening is een mooie afsluiting van het voor mij mooie seizoen 2015/2016", aldus Woudenberg op de clubsite van Feyenoord. De linksback speelde het afgelopen seizoen dertig wedstrijden namens NEC in de Eredivisie. "Ik ben het afgelopen seizoen op alle fronten een betere voetballer geworden."

"Vorig seizoen maakte ik voor Feyenoord mijn debuut in de Europa League en speelde ik twee duels in de competitie. Als je aan het hoogste niveau geroken hebt, wil je daar iedere week spelen", vervolgt Woudenberg. "Dat heb ik bij NEC gedaan en dat is goed gegaan. Ik keer komend seizoen sterker terug in De Kuip."

Woudenberg hoopt een vaste waarde te worden in Rotterdam. "Of dat lukt, weet je nooit van tevoren, maar ik zal er in ieder geval keihard voor werken. De periode bij NEC heeft me het vertrouwen gegeven dat ik de Eredivisie aan kan, bij Feyenoord hoop ik komend seizoen de volgende stap te zetten in mijn ontwikkeling."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner