22.06.2016 11:37

Rodney Sneijder traint mee met Jong Utrecht

Rodney Sneijder zit geknield en uitgeput op de grond. De middenvelder van FC Utrecht baalt van het 1-1 gelijkspel tegen ADO Den Haag. (12-02-2012)
Rodney Sneijder zit geknield en uitgeput op de grond. De middenvelder van FC Utrecht baalt van het 1-1 gelijkspel tegen ADO Den Haag. (12-02-2012)

Bij FC Utrecht staat een oude bekende op het trainingsveld. Rodney Sneijder, die tijdens het seizoen 2011/2012 door Ajax werd verhuurd aan FC Utrecht, traint momenteel mee met de belofteploeg om zodoende een contract af te dwingen.

Sinds augustus van het vorige seizoen zat het broertje van Wesley Sneijder zonder club, nadat zijn contract in onderling overleg werd opgezegd bij Dundee United. Vanwege een virale infectie moest de middenvelder meerdere wedstrijden achter elkaar aan zich voorbij laten gaan. "We hebben een verantwoordelijkheid om de gezondheid van een speler te beschermen en respecteren de huidige situatie", zei de club destijds in een statement.

Sneijder lijkt nu klaar voor een rentree als profvoetballer. Bij de belofteploeg van FC Utrecht, dat volgend seizoen uitkomt in de Jupiler League, probeert hij een contract af te dwingen. Trainer Robin Pronk heeft ook de transfervrije doelman Agil Etemadi, ex-speler van Almere City, op proef. Filip Bednarek, tijdens de laatste wedstrijden van het seizoen de vervanger van de geblesseerde Robbin Ruiter, traint mee met het eerste elftal ondanks dat zijn contract is afgelopen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner