05.07.2016 15:03

Damen wacht al week op reactie van NAC

Grad Damen viert zijn doelpunt in de Jupiler League voor NAC Breda tegen FC Eindhoven. (19-02-2016)
Grad Damen viert zijn doelpunt in de Jupiler League voor NAC Breda tegen FC Eindhoven. (19-02-2016)

Grad Damen ontkent in tegenstelling tot NAC Breda een akkoord te hebben met de Jupiler League-club. NAC claimde onlangs een overeenkomst te hebben met Damen over een tweejarig contract.

De middenvelder ontkent die berichtgeving. "Er is ook nog geen mondeling akkoord", vertelt hij aan Omroep Brabant. Eind juni bracht NAC het akkoord naar buiten. "Ik heb nog niks getekend", vertelt de speler die afkomstig is uit de jeugdopleiding van NAC. "En volgens mij is er ook nog geen mondeling akkoord. Ik zit al een week te wachten tot ik iets van NAC hoor."

"Ik heb van mijn zaakwaarnemer ook niet gehoord dat het rond is. Dus daar ligt het probleem ook niet. We hebben een voorstel van NAC gehad en daar een tegenvoorstel op gedaan. En daar heb ik dus niets meer van gehoord." Technisch directeur Hans Smulders is verbaasd. "Er is inderdaad nog niets getekend, maar volgens mij is er al wel een akkoord. En anders heeft hij geen club."

"Zij wilden nog wat zaken anders in het contract, zaken die wij niet zo belangrijk vinden. Naast de twee jaar wilden zij geen optie voor nog een seizoen, nou prima. Het zal wel ergens zijn blijven hangen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner