01.08.2016 14:33

Vreman ziet Vermeij gaan: "Jammer voor ons"

De transfer is nog niet definitief afgerond, maar De Graafschap-trainer Jan Vreman heeft zich neergelegd bij het vertrek van Vincent Vermeij. De boomlange spits zet hoogstwaarschijnlijk maandag of dinsdag zijn handtekening bij Heracles Almelo.

"Ik had hem er graag bij willen houden", aldus Vreman in gesprek met Omroep Gelderland. "Jammer voor ons, maar hartstikke mooi voor hem. Dit zijn kansen voor spelers en dan kun je hem als club niet meer tegengehouden. Dan wordt het bedrag geboden en dan moet hij ook gaan", aldus Vreman, die Vermeij het afgelopen seizoen negen keer zag scoren in de Eredivisie.

De Graafschap gaat na het vertrek van Vermeij de transfermarkt op. Emir Smajić is momenteel op proef bij de Superboeren. "Ja, er moet er sowieso één bij. Als het een jongere spits is, is één misschien niet voldoende", aldus Vreman, die Smajić zondagavond 45 minuten aan het werk zag tijdens het oefenduel met Real Mallorca (2-1 nederlaag). "Emir Smajić is lastig te beoordelen op de tweede helft. In overleg met hem kijken we wat we kunnen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner