04.08.2016 19:26

Arias: "Ik heb het uitgesproken met Cocu"

Santiago Arias zoekt contact met iemand op de tribune na zijn doelpunt tegen Go Ahead Eagles. (20-12-2014)
Santiago Arias zoekt contact met iemand op de tribune na zijn doelpunt tegen Go Ahead Eagles. (20-12-2014)

Santiago Arias verwacht deze zomer niet meer te vertrekken bij PSV. De vleugelverdediger zou in de belangstelling staan van meerdere clubs, maar van een transfer is voorlopig geen sprake.

Een aantal weken geleden werd Arias nog in verband gebracht met een overstap naar Chelsea. De Engelse topclub zou geïnformeerd hebben naar de Colombiaan, maar daar is het vooralsnog bij gebleven. Arias houdt zich ook niet bezig met een transfer. "Natuurlijk wil ik wel een keer naar een club in een grote competitie. Maar ik ben op dit moment alleen bezig met PSV. Als er iets komt, dan bekijken we het op dat moment en nemen dan de beste beslissing. Maar nu ben ik nog gewoon hier en zal ik alles geven voor PSV", laat de rechtsback weten in gesprek met Omroep Brabant.

De voorbereiding op het nieuwe seizoen liep niet naar wens voor Arias. De rechtsback kwam te laat terug van vakantie en werd door trainer Phillip Cocu geschorst. Arias moest gedwongen meetrainen met het beloftenelftal van de Eindhovenaren. "Ik had vakantie genomen", vertelt Arias, die in juni aanwezig was met zijn vaderland de Copa América. "Door een aantal probleempjes die ik in Colombia had was ik te laat terug. Toen ik terugkwam moest ik bij Jong PSV aansluiten want het eerste team zat in Zwitserland. Met de trainer heb ik het uitgesproken en nu ben ik gewoon weer hier bij het team."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner