31.07.2016 10:15

'Chelsea richt pijlen op veelzijdige Arias'

Chelsea heeft bij PSV geïnformeerd naar een mogelijke transfer van Santiago Arias. Scouts van de Londenaren hebben de verdediger uitvoerig gescout de voorbije weken, zo meldt The Daily Mail zondagochtend.

De 24-jarige rechtsback staat wellicht aan de vooravond van een prachtige transfer. Voor de club uit de Premier League is voornamelijk zijn veelzijdigheid een pluspunt. De Colombiaans international kan namelijk op beide flanken uit de benen.

In Londen zou hij de vervanger moeten worden van Baba Rahman, die waarschijnlijk op huurbasis naar Schalke 04 vertrekt. Afgelopen seizoen werd de Ghanees nog voor een slordige 24 miljoen euro overgenomen van FC Augsburg, maar uiteindelijk kwam hij slechts vijftien keer in actie voor Chelsea.

Arias staat nog tot medio 2019 onder contract bij PSV. Hoeveel de Londenaren over zouden willen maken naar Eindhoven voor de back, is niet bekend. In 2013 kwam hij over van Sporting Portugal, waarna hij in rap tempo uitgroeide tot vaste waarde bij de regerend landskampioen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner