13.08.2016 20:09

Update: Doelman De Vries tekent bij Celtic

De Nederlandse doelman Dorus de Vries tijdens een competitieduel van Nottingham Forest met Fulham. (23-04-2016)
De Nederlandse doelman Dorus de Vries tijdens een competitieduel van Nottingham Forest met Fulham. (23-04-2016)

Dorus de Vries staat op het punt een contract te ondertekenen bij Celtic. De Nederlandse doelman van Nottingham Forest ondergaat op dit moment zijn medische keuring in Schotland.

De 35-jarige doelman werd afgelopen seizoen nog gekozen tot Forest-speler van het seizoen. Sky Sports maakt melding van de naderende transfer naar de Schotse Premier League. Hij werkte bij Swansea City al eens samen met hoofdtrainer Brendan Rodgers.

Het afgelopen seizoen ondertekende De Vries een tweejarig contract bij Nottingham. De doelman begon zijn loopbaan bij SC Telstar en kwam via ADO Den Haag eerst in Schotland terecht. Achter de naam van de goalie staan 53 wedstrijden voor Nottingham. Hij kwam destijds over van Wolverhampton Wanderers.

Update 13-08-2016, 20:15 uur:
Celtic heeft Dorus de Vries definitief ingelijfd. Dat maakte de Schotse club zaterdagavond bekend via de officiële kanalen. De Vries had nog een contract tot de zomer van 2017, maar deze is dus afgekocht door Celtic. De keeper heeft bij de topclub uit Schotland een contract getekend voor twee seizoenen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner