13.08.2016 16:02

Streppel: "Heb geen zin om erover te praten"

Jurgen Streppel geeft zijn spelers aanwijzingen tijdens de competitiewedstrijd Willem II - Heracles Almelo. (29-01-2016)
Jurgen Streppel geeft zijn spelers aanwijzingen tijdens de competitiewedstrijd Willem II - Heracles Almelo. (29-01-2016)

Jurgen Streppel liet na afloop van sc Heerenveen-FC Utrecht weinig los over de mogelijke komst van Jordens Peters. De oefenmeester baalt zichtbaar van de geruchtenstroom over de aanvoerder van Willem II.

Ook Peters zelf liet eerder al weten te balen van de speculaties over een mogelijke overstap naar Friesland. De centrale verdediger van Willem II hoopt snel duidelijkheid te kunnen krijgen over waar zijn sportieve toekomst ligt. Streppel werd na afloop van de wedstrijd tegen FC Utrecht gevraagd naar de actuele situatie omtrent Peters. "Jordens wie?", hield de oefenmeester zich tegenover FOX Sports van de domme. "Oh ja, die ken ik goed. Wat de stand van zaken is? Geen idee. Ik heb geen zin om erover te praten. Ik wil er niks over zeggen en ik ga er niks over zeggen."

Streppel kan binnenkort in ieder geval wel een beroep doen op Yuki Kobayashi. De clubleiding van Heerenveen is al langere tijd bezig om de Japanse middenvelder te contracteren, maar gemakkelijk ging dat echter niet. Vrijdag werd bekend dat Kobayashi toch de overstap naar Friesland gaat maken. "Die zal er maandag zijn", bevestigt Streppel. "Hij is een middenvelder met veel wedstrijden in zijn benen, is een linkspoot en creatief. Wat we met hem van plan zijn? Als je iemand uit Japan haalt ga je hem niet op de bank zetten."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner