07.09.2016 14:49

VIDEO: Zlatan prikkelt City-doelman Bravo

Zlatan Ibrahimović heeft in aanloop naar het competitieduel met Manchester City de nieuwe sluitpost van The Citizens, Claudio Bravo, geprikkeld. De Chileense doelman kwam onlangs over van FC Barcelona en debuteert waarschijnlijk tegen Manchester United.

In de video op het officiële Instagram account van Ibrahimović zijn beelden te zien van Ibrahimović die een pakketje met spullen van zijn eigen kledingmerk klaar maakt om te versturen. Ibrahimović heeft het pakketje gericht aan Manchester City-doelman Claudio Bravo en de Zweedse aanvaller voegde bovendien de tekst: "Welkom in Manchester. Hier heb je spullen om in te trainen, je gaat het nodig hebben. Tot zaterdag." aan het bericht toe.

Ibrahimović heeft veel vertrouwen, aangezien hijzelf en Manchester United goed aan het nieuwe seizoen is begonnen. Na vier officiële duels in het shirt van Manchester United staat Ibrahimović op vier treffers. The Red Devils wisten bovendien alle wedstrijden te winnen, waardoor het op dit moment gedeeld koploper is in de Premier League met Manchester City en Chelsea.

 

Welcome to Manchester! Heres some training gear, youre gonna need it. See you Saturday. #MUFC #ManchesterDerby @azsportswear

Een video die is geplaatst door IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) op

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner