10.09.2016 10:21

Dijkhuizen ziet 'heel slecht' NAC aan de bal

Jong PSV blijft het verrassend goed doen in de Jupiler League. Daar kwam NAC Breda vrijdagavond ook achter. De ploeg van hoofdtrainer Marinus Dijkhuizen wist pas in de laatste minuut een gelijkspel over te houden aan de confrontatie met de Eindhovenaren.

NAC had een overwinning nodig om de koppositie te pakken, maar die blijft nu in handen van het beloftenelftal. Dijkhuizen was dan ook ontevreden. "We hadden voor de wedstrijd twee dingen afgesproken: fel druk zetten en lef aan de bal. Dat deden we allebei niet. Het kwam er niet uit en we waren heel slecht aan de bal. Deze week hebben we getraind op de opbouw van achteruit, snel de beslissende pass willen geven. Dat deden we slecht", vertelt de trainer op de website van NAC.

"De tweede helft was beter. Dat was een NAC dat we willen zien. In de eindfase verloren we soms de bal, maar dan is het makkelijker om druk te zetten. We hebben helaas moeite met scoren, dus dan ga je aanvallend wisselen. We zijn met passie blijven spelen en hebben druk gezet. Dan krijgen we een gelukkige strafschop in de laatste minuut. Uiteindelijk is het een verdiend punt."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner