23.09.2016 21:16

Rangers gelooft in gearresteerde spits Miller

Kenny Miller gaat vol het duel aan met Moussa Dembélé. Beide spitsen strijden om de bal in de Old Firm, de derby tussen Celtic en Rangers FC. (10-09-2016)
Kenny Miller gaat vol het duel aan met Moussa Dembélé. Beide spitsen strijden om de bal in de Old Firm, de derby tussen Celtic en Rangers FC. (10-09-2016)

Kenny Miller, spits van Rangers FC, was na de verloren derby tegen Celtic (5-1) gearresteerd. Miller zou zich na de Old Firm misdragen hebben in een wijnbar. Rangers spreekt het vertrouwen uit in de gearresteerde spits.

Op 10 september ging Rangers keihard onderuit tegen aartsrivaal Celtic. Na afloop van de wedstrijd ging Miller nog het nachtleven in, waar hij zijn frustraties uitte op een andere bezoeker van een wijnbar. De twee raakte slaags, waardoor Miller in afwachting is van strafrechtelijke vervolging.

Zaterdag treedt Rangers aan tegen Aberdeen en Miller zal aan de aftrap verschijnen. Manager Mark Warburton gelooft zijn spits. "Wij geven de speler de volle honderd procent support. Kenny is op en top prof. Je ziet zijn prestaties, hoe vaak ik gebruik van hem heb gemaakt, dat zal niet veranderen. Ik heb absoluut geen twijfel over Kenny Miller, op- en buiten het veld", aldus Warburton tegenover Sky Sports.

Miller werd op de Old Firm na 63 minuten naar de kant gehaald, toen de achterstand nog 3-1 was. Celtic liep later uit naar 5-1. Miller kwam alle zes de competitiewedstrijden in actie voor Rangers, waarin hij twee keer scoorde.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner