30.09.2016 19:20

PEC Zwolle start met andere buitenspelers

PEC Zwolle hoopt in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag de eerste overwinning van het seizoen te boeken. De ploeg van trainer Ron Jans staat met twee punten uit zeven wedstrijden op de achttiende plaats. Tegen het bezoekende ADO kiest Jans voor twee nieuwe buitenspelers. 

Diepste spits Anass Achahbar werd in de uitwedstrijd bij Ajax (5-1 verlies) ondersteund vanaf de flanken door Queensy Menig en Ryan Thomas. Tegen ADO mogen Kingsley Ehizibue en Youness Mokhtar het laten zien. De overige negen spelers zijn dezelfde als vorige week. Dat betekent een middenveld met Wouter Marinus, Wout Brama en oud ADO-speler Danny Holla. 

ADO Den Haag kan in Zwolle geen gebruikmaken van verdedigers Thomas Meißner en Aaron Meijers. Beide basisspelers kampen met blessures. Coach Željko Petrović kiest nu voor Tyronne Ebuehi en Wilfried Kanon. Op het middenveld wordt gekozen voor Danny Bakker in plaats van Kevin Jansen. Oud Zwolle-speler Sheraldo Becker neemt plaats op de reservebank. De snelle buitenspeler verliest de concurrentie van Gervane Kastaneer.

De wedstrijd is vanaf 20:00 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner